Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutu ilaç görmek

Rüyada kutu ilaç görmek

Rüyada kutu ilaç görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, hastalıklardan kurtulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kutu ilaç gördüyseniz:

  • Zihinsel aktiviteniz sizi önemli konumlara getirecek kadar iyidir.

Rüyada kutu ilaç görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, yeni bir semte taşınılacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilaç kutusu görmek toplumda yükseleceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada boş ilaç kutusu görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine inanılır.

Rüyada saça ilaç sürmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada bit ilacı görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada ilaç kullanmak hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada sinek ilacı sıkmak rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, hem yeni yerler göreceğine tabir olunur.

Rüyada ilaç istemek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments