Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilaç kullanmak

Rüyada ilaç kullanmak

Rüyada ilaç kullanmak hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, üzüntülerinin son bulacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına inanılır.

Rüyada ilaç kullanmak gördüyseniz:

  • Geçmişte size başarı getiren metodlarla ilerlemeniz aynı derecede başarılı olmanızı sağlayabilir.

Rüyada ilaç kullanmak borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada ilac satmak sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalp ilacı görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada göze ilaç görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına delalettir.

Rüyada ölüye ilaç vermek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, yoğun stres altında kalacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine yorulur.

Rüyada yeşil ilaç görmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada ölüye ilaç almak rakiplerini geride bırakacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına delalettir.

Rüyada ilaç içmemek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments