Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktordan ilaç almak

Rüyada doktordan ilaç almak

Rüyada doktordan ilaç almak aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, emellere ulaşılacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine işarettir.

Rüyada doktordan ilaç almak gördüyseniz:

  • Gerçekte olanlarla size anlatılanlar tamamen birbirinden farklı olabilir.

Rüyada doktorun ilaç verdiğini görmek çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada doktorun ilaç yazdığını görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada doktordan ilaç almak böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına işaret etmektedir.

Rüyada doktorun ilac vermek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yanlış ilaç içmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilaç içmemek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin ilaç içtiğini görmek hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, hırsızlık yapacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ilaç saklamak sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments