Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlış ilaç içmek

Rüyada yanlış ilaç içmek

Rüyada yanlış ilaç içmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, suç işleyeceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, bir yere taşınmaya, işinden geri kalacağına delalettir.

Rüyada yanlış ilaç içmek gördüyseniz:

  • Belli tepkiler vermeden önce, diğerlerinin harekete geçmesini beklemenizde fayda var.

Rüyada yanlış ilaç içmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı ilaç içmek rızkının azalacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ilaç içmek ailevi sorunlar yaşanacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada depresyon ilacı içmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, insanların birbirine kenetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe ilaç içmek dua alacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine delalettir.

Rüyada mide ilacı içmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada ilaçlı su içmek kazançlı bir işe girileceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına delalettir.

Rüyada fazla ilaç içmek gülmeye hasret kalacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments