Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilaç içmemek

Rüyada ilaç içmemek

Rüyada ilaç içmemek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, şansının da açık olacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, yükünün azalacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Rüyada ilaç içmemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya kendinizde sonradan pişman olabileceğiniz ani değişiklikler yapmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada ilaç içerken boğulmak üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine yorulur.

Rüyada ilaç içip kusmak hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına işarettir.

Rüyada birine ilaç içirmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ilaç içtiğini görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına inanılır.

Rüyada ilaç içen birini görmek fırsatların heba edileceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada içtiği ilacı kusmak şansının kötüye gideceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına işarettir.

Rüyada bebeğe ilaç içirmek yolunda gideceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ilaç içmemek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments