Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ilaç içtiğini görmek

Rüyada birinin ilaç içtiğini görmek

Rüyada birinin ilaç içtiğini görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, malının artmasını sağlayacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, rızkın genişlemesine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, başarılarının hiçe sayılacağına alamet eder.

Rüyada birinin ilaç içtiğini gördüyseniz:

  • Olaylar veya belli bir durum sizin yararınıza bir hal alabilir.

Rüyada ilaç içerken boğulmak özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine ilaç içirmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine işarettir.

Rüyada bebeğe ilaç içirmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada ilaç içen birini görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine inanılır.

Rüyada içtiği ilacı kusmak mevki kaybına uğrayacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine rivayet eder.

Rüyada ilaç içmemek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, istediği oranda da eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ilaç içtiğini görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına alamet eder.

Rüyada ilaç içip kusmak önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, müjdeli bir haber alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments