Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktordan hamile olduğunu duymak

Rüyada doktordan hamile olduğunu duymak

Rüyada doktordan hamile olduğunu duymak sağlığın bozulacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada doktordan hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Diplomatik yolları kullanırsanız karlı çıkarsınız.

Rüyada doktordan hamile olduğunu duymak varlık içinde yokluk çekileceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine alamet eder.

Rüyada hamile doktor görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada doktordan hamile olduğunu öğrenmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu duymak hastalıklarını yeneceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına delalet eder.

Rüyada bir kadının hamile olduğunu duymak maddi olarak büyük getirisi olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, yeni kişilerle tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini hamile olduğunu duymak önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşın hamile olduğunu duymak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden hamile olduğunu duymak mutluluk bulacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments