Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini hamile olduğunu duymak

Rüyada kendini hamile olduğunu duymak

Rüyada kendini hamile olduğunu duymak elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • İlginç davranışlar içerisine giren kişiler sizi şaşırtabilir.

Rüyada arkadaşını hamile duymak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasını hamile olduğunu duymak başının hiç dara düşmeyeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yakının hamile olduğunu duymak engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, verilen kararların geri çekileceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini hamile duymak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu duymak alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin hamile olduğunu duymak geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu duymak yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşın hamile olduğunu duymak kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, hayatının iyileşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments