Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının hamile olduğunu duymak

Rüyada bir kadının hamile olduğunu duymak

Rüyada bir kadının hamile olduğunu duymak maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, elinin de bollaşacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına yorulur.

Rüyada bir kadının hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Hayatın size sunduklarından keyif almaya bakmalısınız.

Rüyada bir kadının hamile olduğunu duymak bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kadın duymak yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, istediği herşeye sahip olacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu duymak kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine rivayet eder.

Rüyada kızını hamile duymak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını hamile duymak rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu duymak değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret eder.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu duymak dönülmez yollara gireceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin hamile olduğunu duymak güzel huylarını terk edeceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments