Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile doktor görmek

Rüyada hamile doktor görmek

Rüyada hamile doktor görmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, masrafların altında kalacağına, küs kimselerin barışacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine tabir olunur.

Rüyada hamile doktor gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her konunuz sağlam temellere oturabilir.

Rüyada doktordan hamile olduğunu duymak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada doktordan hamile olduğunu öğrenmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine işarettir.

Rüyada hamile doktor görmek haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya rivayet etmektedir.

Rüyada doktordan yardım istemek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin can derdine düşeceğine alamet eder.

Rüyada eski doktorunu görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz doktor görmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına rivayet eder.

Rüyada doktordan kaçmak böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına işaret eder.

Rüyada doktorla kavga etmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments