Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden hamile olduğunu duymak

Rüyada birinden hamile olduğunu duymak

Rüyada birinden hamile olduğunu duymak huzurlu bir yaşama sahip olacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada birinden hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizin yolunuzu takip etmelerini beklemek veya iknaya çalışmak yerine, içinde bulundukları durumu, fikirlerini veya duygularını anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada annenin hamile olduğunu duymak büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kendini hamile duymak kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada annesinin hamile olduğunu duymak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada hamile haberi duymak heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi hamile duymak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına yorulur.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu duymak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına delalettir.

Rüyada başkasının hamile olduğunu duymak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, çözümlere kavuşacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını hamile duymak tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments