Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın hamile olduğunu duymak

Rüyada arkadaşın hamile olduğunu duymak

Rüyada arkadaşın hamile olduğunu duymak çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, atılan adımların boşa gideceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • İşlerinizi son dakikaya bırakmanın zararını görmeniz olasıdır.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu duymak borçlarının biteceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu duymak riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını hamile duymak alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın hamile olduğunu duymak birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu duymak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, şansının da açık olacağına işaret eder.

Rüyada hamile duymak mutlu olunacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına yorulur.

Rüyada hamile olduğunu başkasından duymak hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına işarettir.

Rüyada komşusunun hamile olduğunu duymak günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments