Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktordan hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada doktordan hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada doktordan hamile olduğunu öğrenmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, ilim irfan öğreneceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doktordan hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Endişelenmemenizde fayda var.

Rüyada doktordan hamile olduğunu öğrenmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, daha pozitif biri olacağına yorulur.

Rüyada doktordan hamile olduğunu duymak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, hanesine güneş doğacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile doktor görmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına tabir olunur.

Rüyada hamile olmadığını öğrenmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret eder.

Rüyada annemin hamile olduğunu öğrenmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, dertlerinin sona ereceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına rivayet eder.

Rüyada hamile olduğunun öğrenmek yeni bir işe girileceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu öğrenmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına delalettir.

Rüyada karısının hamile olduğunu öğrenmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments