Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğum suyunun gelmesini görmek

Rüyada doğum suyunun gelmesini görmek

Rüyada doğum suyunun gelmesini görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada doğum suyunun gelmesini gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kendinizi bazı aktivitelerin içinde bulabilir ya da bazı olaylardan kaçamayabilirsiniz.

Rüyada suyun içinde doğum yapmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doğum suyunun geldiğini görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalettir.

Rüyada doğum suyu görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada doğum suyunun gelmesini görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sancısız doğum yapmak ruhunun dinleneceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına işarettir.

Rüyada doğum gününü görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin doğum yaptığını görmek bir takım sorunlar çıkacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kutlu doğum görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments