Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadının suyunun geldiğini görmek

Rüyada hamile kadının suyunun geldiğini görmek

Rüyada hamile kadının suyunun geldiğini görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, çok mutlu olunacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, başarılarının devamlı olacağına işaret eder.

Rüyada hamile kadının suyunun geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı emeklerinizin boşa gittiğini ya da tam olarak kaybettiğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada hamile kadının suyunun geldiğini görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, çok doğru bir yol tutulacağına delalet eder.

Rüyada hamile olmak suyu gelmek sorunlarını unutacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, İslami olarak günahlarının artacağına delalet eder.

Rüyada hamile olduğunu ve suyunun geldiğini görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamilelik suyunun geldiğini görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, sıkıntıların aşılacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadına su vermek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada hamile birinden kan geldiğini görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamileyken kan geldiğini görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına işarettir.

Rüyada hamile olduğunu ve kan geldiğini görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments