Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğum suyu görmek

Rüyada doğum suyu görmek

Rüyada doğum suyu görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada doğum suyu gördüyseniz:

  • Sorunlar veya uyuşmazlıklar özel yaşamınızda veya kendi üzerinizde değişikliklere neden olabilir.

Rüyada doğum suyunun geldiğini görmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada doğum suyunun gelmesini görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada doğum suyu görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine delalet eder.

Rüyada suyun içinde doğum yapmak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada at doğumu görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada hamile olup doğum yapamamak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, büyük başarı kazanacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının doğum sancısı çektiğini görmek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesini doğum yaptığını görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments