Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğduğu memleketi görmek

Rüyada doğduğu memleketi görmek

Rüyada doğduğu memleketi görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, konuşmaz olacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doğduğu memleketi gördüyseniz:

  • Yakında maddi anlamda karlı alışverişler veya farklı şanslar kapınızı çalabilir.

Rüyada doğduğu memleketi görmek yarardan çok zarar getireceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada kendini memleketinde görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, dini inançların güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka bir memlekette olduğunu görmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, mutluluğunun zedeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka memlekete taşınmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı memlekette olduğunu görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyle memlekete gitmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka memlekete gitmek zor bir durumda kalacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi memleketini görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments