Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle memlekete gitmek

Rüyada sevgiliyle memlekete gitmek

Rüyada sevgiliyle memlekete gitmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle memlekete gitmek gördüyseniz:

  • Arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle memlekete gitmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin memleketine gitmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına alamet eder.

Rüyada bir memlekete gitmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada memleketine gitmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başka memlekete gitmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada başka bir memlekete gitmek o şekilde bir çözüm bulacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, işlerin yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi memleketine gitmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına inanılır.

Rüyada yabancı memlekete gitmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments