Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini memleketinde görmek

Rüyada kendini memleketinde görmek

Rüyada kendini memleketinde görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, doğru kararların alınacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, hikmete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kendini memleketinde gördüyseniz:

  • Bir anlaşma ya da bir ilişki ileride maddi durumunuzda değişiklik yapmanız anlamına gelebilir.

Rüyada başka memlekette olduğunu görmek tatsızlıklar çıkacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada kendini memleketinde görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, makbul olan mallar edineceğine, maddi olarak güç kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada memlekete taşınmak nazar eden insanların haddini bildireceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada memleketini görmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin memleketine gitmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına işaret eder.

Rüyada kendi memleketini görmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka memlekete taşınmak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada başka memlekette olmak zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments