Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir memlekette olduğunu görmek

Rüyada başka bir memlekette olduğunu görmek

Rüyada başka bir memlekette olduğunu görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, şansızlığın kırılacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, dileklerinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada başka bir memlekette olduğunu gördüyseniz:

  • Biraz da dış görünümünüze önem verin.

Rüyada başka bir memlekette olduğunu görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine yorulur.

Rüyada başka memlekette olmak amaçlarını yerine getireceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada başka memlekete gitmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka memlekete taşınmak kredi çekileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir memlekete gitmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada başka memleket görmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına rivayet eder.

Rüyada başka memlekette olduğunu görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada memlekete döndüğünü görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments