Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı memlekette olduğunu görmek

Rüyada yabancı memlekette olduğunu görmek

Rüyada yabancı memlekette olduğunu görmek zor ve kötü günlerin geleceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada yabancı memlekette olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı ihtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.

Rüyada yabancı memlekete gitmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı memlekette olduğunu görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı memleket görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, yalnız kalınacağına, her istediğini elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini memlekette görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir memlekette olduğunu görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka memlekette olmak moralinin yerine geleceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle memlekete gitmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini memleketinde görmek tamamlanmadan kalacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments