Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi memleketini görmek

Rüyada kendi memleketini görmek

Rüyada kendi memleketini görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kendi memleketini gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar hayatınıza yeniden girebilir.

Rüyada doğduğu memleketi görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, parasının her geçen gün artacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada arabayla memlekete gitmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka memlekete taşınmak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, inancının zayıflayacağına, bazı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada kendi memleketine gitmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına inanılır.

Rüyada kendini memlekette görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına alamet eder.

Rüyada yabancı memleket görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka memleket görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada başka memlekette olmak özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments