Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka memlekete gitmek

Rüyada başka memlekete gitmek

Rüyada başka memlekete gitmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, kar sağlayacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, insanları kıracağına, üzeceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka memlekete gitmek gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan bir teklif önceden açıklanmış planlarınızda değişiklik yapmayı gerektiriyor ya da gerektirmiş olabilir.

Rüyada başka memlekete gitmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada başka bir memlekete gitmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir memlekette olduğunu görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına rivayet eder.

Rüyada başka memlekette olmak aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorunlarını çözeceğine delalettir.

Rüyada başka memleket görmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, gözyaşı döküleceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka memlekette olduğunu görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka memlekete taşınmak dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine tabir olunur.

Rüyada uzak memlekete gitmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments