Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek

Rüyada dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek

Rüyada dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada dişlerinin avucuna döküldüğünü gördüyseniz:

  • Ne yapmayı arzu ederseniz, ya da nereye el atmak isterseniz çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine rivayet eder.

Rüyada dişleri avucunda görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerini avucunda görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişleri avucuna dökülmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine rivayet eder.

Rüyada avucunda diş görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir avuç diş görmek kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bir avuç dolusu diş görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments