Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişleri avucunda görmek

Rüyada dişleri avucunda görmek

Rüyada dişleri avucunda görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, mutluluk ve başarı getireceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dişleri avucunda gördüyseniz:

  • Ne yapacağınıza veya ne yapmayacağınıza siz karar vermelisiniz.

Rüyada avuç içinde diş görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir avuç diş görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerini avucunda görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, fesada bulaşacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu diş görmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine delalet eder.

Rüyada bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalet eder.

Rüyada dişlerin avucuna döküldüğünü görmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine alamet eder.

Rüyada avucunda diş görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, zenginleşeceğine alamet eder.

Rüyada bir avuç dolusu diş görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments