Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerini avucunda görmek

Rüyada dişlerini avucunda görmek

Rüyada dişlerini avucunda görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada dişlerini avucunda gördüyseniz:

  • Hayatınızda fark yaratabilecek teklifleri dikkatli şekilde ele almalısınız.

Rüyada dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek rahat rahat yaşayacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına yorulur.

Rüyada dişlerin avucuna döküldüğünü görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, aralarından su sızmayacağına yorulur.

Rüyada bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada dişlerini avucunda görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada avuç içinde diş görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada dişleri avucuna dökülmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, zorlukların geride kalacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına rivayet eder.

Rüyada avucunda diş görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, çok güzel adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişleri avucunda görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments