Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucunda diş görmek

Rüyada avucunda diş görmek

Rüyada avucunda diş görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, sevap işleyeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, zor durumların biteceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına alamet eder.

Rüyada avucunda diş gördüyseniz:

  • Yer yer kapıldığınız şüphelerin size zarar verebileceğini asla aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada bir avuç dolusu diş görmek planların sarkacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına alamet eder.

Rüyada dişleri avucunda görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada avuç içinde diş görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına inanılır.

Rüyada dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, işlere nazar değeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişlerin avucuna döküldüğünü görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada dişleri avucuna dökülmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta delalet etmektedir.

Rüyada dişlerini avucunda görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada avucunda diş görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments