Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek

Rüyada bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek

Rüyada bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına işaret eder.

Rüyada bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmanız durumundaysa ne istediğinizi daha net olarak anlayabilirsiniz.

Rüyada bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulur.

Rüyada bütün dişlerinin kırıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada bütün dişlerinin düştüğünü görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada bütün dişlerin dökülmesini görmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada bütün dişleri çektirmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada bütün dişlerinin döküldüğünü görmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işarettir.

Rüyada bütün dişlerin döküldüğünü görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, birçok ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada bütün dişlerini görmek zararın telafi edileceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments