Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişleri avucuna dökülmek

Rüyada dişleri avucuna dökülmek

Rüyada dişleri avucuna dökülmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, anne baba duaları alınacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişleri avucuna dökülmek gördüyseniz:

  • Görünürdeki gerçeklerin ardındaki şeyleri biraz incelemenizde fayda var.

Rüyada dişlerin avucuna döküldüğünü görmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalettir.

Rüyada avucunda diş görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişleri avucunda görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, başarılarının sürekli olacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir avuç dolusu diş görmek rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada avuç içinde diş görmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına delalet eder.

Rüyada avuç dolusu diş görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, hobilerine eğileceğine tabir olunur.

Rüyada bir avuç diş görmek canını ve malını garanti altına alacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments