Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir avuç diş görmek

Rüyada bir avuç diş görmek

Rüyada bir avuç diş görmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine işaret eder.

Rüyada bir avuç diş gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız tepkilere neden olabilir.

Rüyada dişleri avucunda görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, rızık eksikliği yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada avucunda diş görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, sağlık sorunun kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç içinde diş görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, iyi geçineceğine delalettir.

Rüyada bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, fesat kimselerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişleri avucuna dökülmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, amacına ulaşabileceğine inanılır.

Rüyada dişlerini avucunda görmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya delalettir.

Rüyada bir avuç diş görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu diş görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, hasadının tarlasında kalacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments