Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pil yutmak

Rüyada pil yutmak

Rüyada pil yutmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında sevinileceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, bahtın açık olmasına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, çok daha güçlü biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada pil yutmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor ya da umut ediyorsanız en ince detayına kadar yönetmeye çalışmamanızda fayda var.

Rüyada pil yutmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pilates topu görmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, işlerini toparlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pil yemek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Rüyada saate pil takmak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, onlara hayrının dokunacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına delalettir.

Rüyada saat pili görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına delalettir.

Rüyada kalem pil görmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, nefsine uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada pil takmak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kalp pili görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments