Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerin avucuna döküldüğünü görmek

Rüyada dişlerin avucuna döküldüğünü görmek

Rüyada dişlerin avucuna döküldüğünü görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, işinde terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada dişlerin avucuna döküldüğünü gördüyseniz:

  • Keşif niteliğindeki bir fikrin maddi getirileri olabilir.

Rüyada bir avuç diş görmek hayata daha sıkı tutunacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, şartlarının da zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişlerin avucuna döküldüğünü görmek bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişleri avucunda görmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada bir avuç dolusu diş görmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına rivayet eder.

Rüyada dişlerini avucunda görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına delalettir.

Rüyada dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu diş görmek ticaretin önünün açılacağına, ferah bir eve geçileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments