Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişinin uzadığını görmek

Rüyada dişinin uzadığını görmek

Rüyada dişinin uzadığını görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, geçim derdine düşmeyeceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada dişinin uzadığını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden bir kişiyle aranızda romantik bir ilişki ilk sinyallerini verebilir.

Rüyada dişinin uzadığını görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, dertlerinin sona ereceğine delalettir.

Rüyada azı dişinin uzadığını görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada boyunun çok uzadığını görmek günden güne sorunlarının artacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının saçlarının uzadığını görmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize yorulmaktadır.

Rüyada birinin saçının uzadığını görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına inanılır.

Rüyada burnun uzadığını görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada kaşlarının uzadığını görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments