Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını görmek

Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını görmek

Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, süzüleceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına işarettir.

Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını gördüyseniz:

  • Zamanınızı onlarla geçirin.

Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, endişelerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada beline kadar çamura batmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beline kadar suya girmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bele kadar suya girmek rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, çok zor durumlara düşeceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabaha kadar ağlamak yarınlarına inanacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada dize kadar denize girmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ağzına kadar dolu kuyu görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ona kadar saymak aile hayatının kötüye gideceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments