Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçının uzadığını görmek

Rüyada birinin saçının uzadığını görmek

Rüyada birinin saçının uzadığını görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, kavgaların büyüyeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin saçının uzadığını gördüyseniz:

  • İlişkilerde yaşanan gerginlikler arkadaşlarınızla yaptığınız sosyal programlar sayesinde azalabilir.

Rüyada başkasının saçlarının uzadığını görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına delalettir.

Rüyada eşinin saçlarının uzadığını görmek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada aynada saçının uzadığını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun saçının uzadığını görmek kendisine olan güveninin artacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada saçları uzadığını görmek daha fazla gelir elde edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, sevdiği birini kırmaya delalet eder.

Rüyada saçın uzadığını görmek karlı çıkacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, harama göz dikmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçı uzamak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına yorulur.

Rüyada saçları uzamak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments