Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnun uzadığını görmek

Rüyada burnun uzadığını görmek

Rüyada burnun uzadığını görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada burnun uzadığını gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir anlaşmada ya da hukuki konularda yapılacak görüşmelerde olumlu yaklaşan tarafta olabilirsiniz.

Rüyada burnunun uzadığını görmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada burnun uzadığını görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnu uzamak sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin saçının uzadığını görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirpiklerin uzadığını görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, başarıları ile konuşulacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına tabir olunur.

Rüyada kendi saçlarının uzadığını görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun boyunun uzadığını görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeklik organının uzadığını görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments