Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azı dişinin uzadığını görmek

Rüyada azı dişinin uzadığını görmek

Rüyada azı dişinin uzadığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yeni şeyler keşfedeceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine yorulur.

Rüyada azı dişinin uzadığını gördüyseniz:

  • Duygusal, fiziksel veya maddi durumunuzu ciddiyetle ele almanız gerekiyor.

Rüyada azı dişinin uzadığını görmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kendi azı dişini çıktığını görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına delalettir.

Rüyada kendi azı dişini çektiğini görmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst azı dişi çekmek ekonomik durumunun düzeleceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına delalettir.

Rüyada arka azı dişi görmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada alt azı dişini çektirmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, lükse ve konfora kavuşacağına işarettir.

Rüyada azı dişinin çıktığını görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada azı dişi düşmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments