Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişin şiştiğini görmek

Rüyada dişin şiştiğini görmek

Rüyada dişin şiştiğini görmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, elinin darlaşacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, aradaki buzların eritileceğine, rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişin şiştiğini gördüyseniz:

  • İlişkilerde, yeni kimselerle tanışmalar veya bağlantılar görülebilir veya yaşanabilir.

Rüyada birinin dişinin şiştiğini görmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada dişi şişmiş görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, arzularına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişin şiştiğini görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada dişini şişmiş görmek işini en iyi şekilde yapacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, kazancının eksileceğine inanılır.

Rüyada başkasının dişinin şiştiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, talihin yüze güleceğine rivayet eder.

Rüyada dişini şiş görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada dişin şişmesini görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada dişinin şişmesini görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments