Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi şişmiş görmek

Rüyada dişi şişmiş görmek

Rüyada dişi şişmiş görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine delalet eder.

Rüyada dişi şişmiş gördüyseniz:

  • Evinizde veya sevdiğiniz işlerle ilgilenerek keyifli vakit geçirmenin tadını çıkartmanızda fayda var.

Rüyada birinin dişinin şiştiğini görmek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişi şişmiş görmek kazançlı çıkacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişin şiştiğini görmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının dişinin şiştiğini görmek kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, sermayesinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişini şişmiş görmek geniş geniş yaşayacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada dişini şiş görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişinin şişmesini görmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, huzurunun artacağına delalet eder.

Rüyada dişin şişmesini görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments