Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının dişinin şiştiğini görmek

Rüyada başkasının dişinin şiştiğini görmek

Rüyada başkasının dişinin şiştiğini görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, gücünün azalacağına işaret eder.

Rüyada başkasının dişinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizde bazı değişimler olabilir.

Rüyada dişi şişmiş görmek hastalıklardan kurtulacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişini şiş görmek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişinin şişmesini görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin dişinin şiştiğini görmek zarara uğrayacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına delalettir.

Rüyada dişin şiştiğini görmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişini şişmiş görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, kederden ve stresten kurtulacağına işarettir.

Rüyada dişin şişmesini görmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının dişinin şiştiğini görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments