Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin dişinin şiştiğini görmek

Rüyada birinin dişinin şiştiğini görmek

Rüyada birinin dişinin şiştiğini görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına inanılır.

Rüyada birinin dişinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi tamamlamalısınız.

Rüyada dişinin şişmesini görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada dişin şiştiğini görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada dişi şişmiş görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin dişinin şiştiğini görmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişini şiş görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına işaret eder.

Rüyada dişini şişmiş görmek o masumların bedduasını alacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının dişinin şiştiğini görmek dış ticarete atılacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına işarettir.

Rüyada dişin şişmesini görmek kolaylıklara kavuşacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments