Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişini şiş görmek

Rüyada dişini şiş görmek

Rüyada dişini şiş görmek rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına tabir olunur.

Rüyada dişini şiş gördüyseniz:

  • Gökyüzünün konumu sizi hiç hesapta olmayan bir pozisyona düşürebilir.

Rüyada dişini şiş görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine alamet eder.

Rüyada birinin dişinin şiştiğini görmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişin şişmesini görmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine yorulur.

Rüyada dişin şiştiğini görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişini şişmiş görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının dişinin şiştiğini görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada dişinin şişmesini görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişi şişmiş görmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments