Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişini şişmiş görmek

Rüyada dişini şişmiş görmek

Rüyada dişini şişmiş görmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet eder.

Rüyada dişini şişmiş gördüyseniz:

  • Hiç istemediğiniz konularda bazı sözler vermeniz, bazı anlaşmalara varmanız veya belli bir yoldan gitmeniz beklenebilir.

Rüyada dişin şişmesini görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, önünün kapanacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişi şişmiş görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine işaret eder.

Rüyada dişini şiş görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada birinin dişinin şiştiğini görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, refaha erişileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişini şişmiş görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişinin şişmesini görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada dişin şiştiğini görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının dişinin şiştiğini görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, eline para geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments