Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişinin kanadığını görmek

Rüyada dişinin kanadığını görmek

Rüyada dişinin kanadığını görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, çalıştığına değeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişinin kanadığını gördüyseniz:

  • Tartışmalar yaşamamak için işlerinizi tamamlamanız gerekiyor.

Rüyada dişinin kanadığını görmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin dişinin kanadığını görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada dişinin kırıldığını ve kanadığını görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada dişinin düştüğünü ve kanadığını görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Rüyada dişin düşüp kanadığını görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına inanılır.

Rüyada dişin kanadığını görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada dişinin kırılıp kanadığını görmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına rivayet eder.

Rüyada dişin çıktığını ve kanadığını görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments