Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişin kanadığını görmek

Rüyada dişin kanadığını görmek

Rüyada dişin kanadığını görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişin kanadığını gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler kafanızı da karıştırabilirler.

Rüyada dişin düşüp kanadığını görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına delalet eder.

Rüyada dişinin çıktığını ve kanadığını görmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, hem dua alacağına inanılır.

Rüyada dişinin kırıldığını ve kanadığını görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine inanılır.

Rüyada dişinin kanadığını görmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine işaret eder.

Rüyada dişinin kırılıp kanadığını görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişin kanadığını görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına alamet eder.

Rüyada dişin çıktığını ve kanadığını görmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada dişin çıkıp kanadığını görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments