Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişinin düştüğünü ve kanadığını görmek

Rüyada dişinin düştüğünü ve kanadığını görmek

Rüyada dişinin düştüğünü ve kanadığını görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişinin düştüğünü ve kanadığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi küçümsememeli veya diğerlerine değerinizin küçümsenmemesi gerektiğini göstermelisiniz.

Rüyada dişinin düştüğünü ve kanadığını görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, rahata kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine yorulur.

Rüyada dişin düşüp kanadığını görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına işarettir.

Rüyada dişinin kırılıp kanadığını görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada birinin dişinin kanadığını görmek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, endişelerinin son bulacağına alamet eder.

Rüyada dişinin çıktığını ve kanadığını görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişinin kırıldığını ve kanadığını görmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine yorulur.

Rüyada dişinin kanadığını görmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine işaret eder.

Rüyada dişin çıkıp kanadığını görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments