Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişin çıktığını ve kanadığını görmek

Rüyada dişin çıktığını ve kanadığını görmek

Rüyada dişin çıktığını ve kanadığını görmek işinin de hep yürüyeceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına alamet eder.

Rüyada dişin çıktığını ve kanadığını gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmalar yapabilir ya da eski veya unutulmuş bir projeyi canlandırabilirsiniz.

Rüyada dişinin çıktığını ve kanadığını görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına inanılır.

Rüyada dişin çıktığını ve kanadığını görmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlarının çıktığını görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, daha fazla kazanç getireceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada dişin düşüp kanadığını görmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, başının derde gireceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada dişin çıkıp kanadığını görmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişin kanadığını görmek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişinin kırıldığını ve kanadığını görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin dişinin kanadığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments