Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişinin çıktığını ve kanadığını görmek

Rüyada dişinin çıktığını ve kanadığını görmek

Rüyada dişinin çıktığını ve kanadığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına inanılır.

Rüyada dişinin çıktığını ve kanadığını gördüyseniz:

  • Bekar bir ikizseniz, arzuladığınız gibi yürümeyen bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada dişin çıktığını ve kanadığını görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına inanılır.

Rüyada dişinin çıktığını ve kanadığını görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanatlarının çıktığını görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına delalettir.

Rüyada dişin kanadığını görmek niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına inanılır.

Rüyada dişinin düştüğünü ve kanadığını görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin dişinin kanadığını görmek parasının ve canın güvende olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişinin kanadığını görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, geleceğin güzel olacağına işaret eder.

Rüyada dişin düşüp kanadığını görmek huzura erileceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, hasta ise bakacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments