Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlarının çıktığını görmek

Rüyada kanatlarının çıktığını görmek

Rüyada kanatlarının çıktığını görmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, yolunda huzurla devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanatlarının çıktığını gördüyseniz:

  • Yoksa içinden çok zor çıkılabilecek sorunlarla karşıkarşıya kalabilirsiniz.

Rüyada dişinin çıktığını ve kanadığını görmek hayat boyu desteği olacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanatlarının çıktığını görmek spora başlayacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine tabir olunur.

Rüyada dişin çıktığını ve kanadığını görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünün kanadığını görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, çekilen acıların unutulacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine inanılır.

Rüyada beyaz kanat görmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet eder.

Rüyada alnının kanadığını görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk kanadı görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük kanat görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, aşkının da kalıcı olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments