Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyrek altın yutmak

Rüyada çeyrek altın yutmak

Rüyada çeyrek altın yutmak fakirleşeceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın yutmak gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz başarmanızı sağlayacak.

Rüyada çeyrek altın yutmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada çeyrek altın dağıtmak gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada çok çeyrek altın görmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeyrek altın bulduğunu görmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın çeyrek bulmak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, çok büyük destek vereceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeyrek altın satın almak çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına delalet eder.

Rüyada çeyrek altın altın görmek tersliklerin yoluna gireceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, yiyip içeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birçok çeyrek altın görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments